CRACKDOWN, geen LOCKDOWN: Kabinet Rutte zwaar geradicaliseerd

Niet het “virus” moet eronder, maar het VOLK. Het is dan ook geen “LOCKDOWN” meer, maar een “CRACKDOWN”. Zegt het voort en haal jezelf uit een dodelijke hypnose!

De 10-jarige catastrofe over Nederland moet snel tot een einde worden gebracht. Nederland moet vrij, niet naar het oude normaal, maar naar ONS nieuwe normaal. De macht moet uitgaan van het volk.

Het is hún droom, niet de onze. Het is de Staat contra het VOLK. Het is het georganiseerde apparaat tegen de onwetende in een angstpsychose gehouden bevolking. Het zijn amper 1.000 tegen 17,5 miljoen!

De inmiddels extreem geradicaliseerde Mark Rutte komt onder druk te staan, niet vanwege zijn lockdown fetisjisme, maar vanwege de zogenaamde Toeslagenaffaire. Na tien jaar liegen en geheugenverlies lijkt het moment aangebroken dat hij als demissionair dictator zijn BEIDE handen vrij heeft om de notoire WEF Agenda 21-30 te implementeren in de Polder. Die kans zal hij zich niet laten ontglippen. Want men heeft haast, heel veel haast.

Als een kabinet aftreedt wegens wanbeleid kan het niet zo zijn dat men vrolijk, zij het demissionair doorgaat met dat wanbeleid. Zo niet in dit land. Dat incompetente en schadelijke kabinet moet niet alleen aftreden, maar de leden ervan dienen zich thuis beschikbaar houden voor verhoor. Aan de enkelband dus.

De eindverantwoordelijke van alle regeringsmaatregelen is en blijft echter het ongekozen staatshoofd. Maar steeds ontspringt deze de dans. Ook deze incompetente blaaskaak zal aan de enkelband moeten. Hij moet worden gecontroleerd door het volk, niet door zijn Argentijnse waakhond namens de rijken der aarde. Zij mag dan een financieel genie zijn, ook zij moet aan de enkelband en beiden uit de ouderlijke macht ontzet. Als je als echtpaar zoveel rottigheid van achtereenvolgende kabinetten door de smoezelige vingers ziet, heb je geen recht van spreken meer.

Als onderdeel van hun onkwetsbaarheid is het ontbreken van beider BSN nummer. Alle Nederlanders hebben een slavenregistratie, behalve deze bij de gratie Gods uitverkoren enkelingen die “mens” zijn gebleven. Heersers over de genummerde populatie.


In ons artikel gisteren, waaruit is gebleken dat ‘vaccinatie’ iets geheel anders is wat men ons voorliegt, hebben we erop gewezen, dat de overheid geen enkel recht heeft om de mensen te injecteren met een verkapte chemokuur tegen iets wat niet is aangetoond: een “virus”.

Als een of andere snuiter u dus wil injecteren met een chemisch apparaatje, dan kunt u met een gerust hart zeggen: “Sodemieter op met je naald, ik heb nergens last van en wil geen super-verspreider van jullie volgende gefantaseerde variant worden”.

Datzelfde kan met de PCR test gebeuren. Deze test niets, sterker nog: het is onbewezen dat de neusstaaf 100% steriel is.

Het moet een bewuste politiek zijn dat ALLE maatregelen tegen een gezonde populatie de doelstelling hebben om de weerstand van de mensen te verzwakken. Inclusief het elimineren van de huisarts als eerstelijnsfunctionaris, mits hij in het verhaal meegaat. Uitzonderingen daargelaten.

ALLES is gebaseerd op 100% fantasie.

Het doel is om de bevolking aan een “chemokuur” te onderwerpen. Injecteren met een “synthetic medical device”, met als resultaat het vroeg of laat oplopen van een (ernstige) ziekte. Dat apparaatje is amper getest en we geloven ook niet dat we de echte testresultaten ooit te horen zullen krijgen. Iedereen MOET weigeren deze experimentele chemokuur nieuwe stijl te ondergaan: het “prikkie van Hugo de Jonge” vergelijkbaar met een frikadel. Die weigering geldt ook voor de PCR test die niets test, maar de extremisten van het OMT een handvat geven om zichzelf in stand te houden. Je kunt deze kinderhaters de volgende tekst sturen:

Welnu, deze kuur in twee fasen is helemaal niet verplicht – zegt het regime en het gecastreerde parlement. In Spanje is dat ook het geval. Maar… daar worden weigeraars genoteerd op een lijst. De ongekozen ambtenaren van de EU geeft aan wel wat te zien in zo’n lijst en zijn erover aan het “nadenken”. Waarschijnlijk eerst even contact met Beijing opnemen?

Wij zijn echter van mening dat degenen die met het chemokuur experiment meedoen op een lijst moeten komen. Want omdat niet bekend is wat er precies in die spuit zit, kan het zijn dat geïnjecteerden kunnen worden gekwalificeerd als super-verspreiders en moeten eigenlijk in quarantaine tot het experiment is afgerond in 2035. We kunnen met goed fatsoen toch de populatie niet blootstellen aan tikkende tijdbommen?

Beste Nederlanders.

Het extremistisch geradicaliseerd regime Rutte en het Politbureau OMT hanteren hun eigen verzinsels als argument voor een CRACKDOWN. Geen LOCKDOWN. En men maakt dankbaar gebruik van het Stockholm Syndroom wat de gehypnotiseerde bevolking in de greep houdt.

We kunnen nu wel blijven beweren dat we van alles en nog wat moeten weigeren, als het van iedere realiteit losgezongen geradicaliseerde regime Rutte niet wordt opgesloten, de macht nog steeds uit de loop van een geweer komt. Wie de vinger aan de trekker heeft deelt de lakens uit en kan iedereen voor gek verklaren en doen opsluiten. Maar eerst moet de bevolking uit de hypnose worden gehaald. Met het besef dat de onderdrukker wordt gezien als beschermer en de vrije mening als een strafbaar feit.

Het mooiste voorbeeld zagen we vanmorgen voorbij komen. Een enquête hoe er tegen de lockdown wordt aangekeken.

Versie 1:

Uw Staatsomroep deelt mee:

Bijna acht op de tien Nederlanders (79 procent) vinden de verlenging van de lockdown acceptabel. Dat is in lijn met de algemene steun van inmiddels 72 procent voor het coronabeleid van het kabinet.

Van 61 procent zou het zelfs nog iets strenger mogen. Daar staat een stabiele groep van zo’n 16 procent van de bevolking tegenover die vindt dat de maatregelen losser moeten of helemaal zouden moeten worden losgelaten.

Een en ander komt naar voren uit onderzoek naar het draagvlak van het coronabeleid dat I&O Research maandelijks doet in opdracht van de NOS. Er deden 2193 mensen aan mee.

https://www.ioresearch.nl/actueel/optimisme-dankzij-vaccin-acht-op-tien-accepteren-verlenging-lockdown/

Versie 2:

Versie 3:

CONCLUSIE:

Hoe meer mensen het worden gevraagd, hoe beter de algemene stemming wordt gerepresenteerd.

We worden belazerd. Het is geen “Lockdown” meer maar een “Crackdown”. Een gewelddadig neerslaan van een meerderheid door een gewapende minderheid. Psychologische oorlogvoering met voorlopig nog de vervalste wetenschap en gemanipuleerde cijfers als voornaamste wapens.

52 gedachtes over “CRACKDOWN, geen LOCKDOWN: Kabinet Rutte zwaar geradicaliseerd

 1. Als eerst wil ik opmerken dat de hypnose van het winkelend publiek mij goed uitkomt; ik kan zonder “moeilijkheden”, zonder haverzak voor mijn gezicht en 1,5 mtr., boodschappen doen.
  Zoals in WO II doet het me goed dat er van een voorzichtige illegaliteit (feestende jongeren) sprake is. Hoewel, toen ik achtereenvolgens twee kappers heb gebeld voor een knipbeurt aan huis, kreeg ik het gevoel hen een oneerbaar voorstel te hebben gedaan. Enfin, die zijn nog niet zo ver. Komt misschien nog wel.
  Wat minder leuk is, is het feit dat er ook sprake is van een licht opflakkerende zwarte handel (MSM flesjes Pfizer vaccins voor € 100 per stuk). Wellicht kan hier op afgedongen worden (;-D).
  Conclusie: oorlogssituatie !
  Trouwens, waar is de normale jaarlijkse griep gebleven ?? Is die verdisconteerd in corona ? Zo ja, dan moet die er wel mee worden verminderd !

  Like

  • @Limbo,
   Influenza en Rhino is momenteel geen isolatie van te vinden, van Dissels woorden !
   Kunnen we dan eindelijk terug naar normaal, nu we dit gehoord hebben uit zijn mond en de conclusie trekken dat corona de griepvariant is. Die het ene jaar heftiger is dan het andere jaar !

   Like

  • In het NPO (= Nederlandse Publieke Oplichtersmaffia) nieuws wordt beweerd = BEWEERD, dat in IsraHELL het Pfizer vaccin enorm veel desastreuze goede resultaten heeft behaald.
   Ik weet de percentages even niet goed uit m’n hoofd maar : Fantastisch.

   Geloof ik het? GELOVEN jullie het??? Nou ik niet. Zelfde spul als waar adolph pRutte en Voetschoen il Jung resp. kim Johnson , mao Fauci etc etc, mee zijn ingeent (lees: NIET-Gevaccineerd, nep gewoon dus voor de Bühne!!!) !!!!!!!
   p.s. Iets van H2O + NaCl !

   Like

   • @Schnijder,
    Bij NPO wordt zojuist ook gezegd door Twan Huys dat de burgeroorlog in Amerika is gestart. Er zouden via telegram oproepen zijn gedaan om gewapend het parlement te gaan bestormen, waar momenteel opnieuw wordt gestemd om Trump af te zetten. De dreiging was zo serieus volgens de FBI, dat ze er zelfs overnacht hebben. Er schijnt overal politie te zijn. In en voor het Capitol en oo de straten.

    Geliked door 1 persoon

     • Twan Huisje en dat hele M is een grote Brainwash (effe in het Neederlands HERSENSPOEL) of propaganda show van het geteisem a la Biden en neem dan ook de Neederlandse plitici erbij!!
      Wat is dat sufkut geworden (JA! Dit keer kan ik het echt volmondig uit m’n mond krijgen).

      p.s. Trouwens die M die mag er ook wezen ziet er niet uit zelfs voor en in L-esbische kringen foeilelijk. Konden ze daar bij die neederlandse plebs opruiers niks anders krijgen of moest dat van de directie i.h.k. van de TRansChaos agenda???!!!!!

      Like

     • @Schnijder,
      Haha helemaal mee eens, ik wilde het netjes houden 🤪
      Las ook vandaag ( bleek wel een publicatie van gisteren ) dat Libanon in complete ( ! ) Lockdown is. Mensen mogen niet eens meer naar de supermarkt. Ach zegt volksverlakkerijkrant, zie het kan altijd nog erger dan wij in Nederland. M.a.w wij moeten inzien hoe goed dat we het nog hebben..serieus, mijn teiltjes zijn ondertussen vol en aangezien onze niet essentiële winkels dicht zijn, kan ik geen nieuwe halen. En om voor een kotsbakje nu de hoofdprijs te gaan betalen….beetje humur moet af en toe erin gegooid worden, anders ga ik teveel tegen mijzelf praten 😊
      Gegroet ,
      T.C

      Like

 2. De avondklok gaat er geheid nog komen daar kan men donder op zeggen ! De beweging van mensen is nog veel te veel en niet iedereen houdt zich aan het aantal personen die op bezoek mogen komen. Daar gaat van Dissel nog even over onderhandelen. Volgens zijn woorden, tijdens de briefing, kan het niet anders ingeperkt worden, zonder draconische maatregelen. ( mag ik even een teiltje )
  Dit zal dan ook zijn advies worden.
  De Nederlandse bevolking hebben hun BSN nummer netjes gekregen, ik heb jaren geleden al genoemd dat dit genoemde anders zal gaan heten, mijn vader leefde toen nog , sommige zullen zich hun zijn materie nog kunnen herinneren,na jaren is dit dan ook uitgekomen.
  De bevolking, waarvan het grootste gedeelte onderdaninge zijn, hebben het voor elkaar gekregen om een NSB nummer achter hun naam te krijgen.
  Nu komt het Moderna vaccin, gebundeld per 100 en in 1 flesje zitten 10 doses, maar….na ontdooien mag dit maar één keer vervoerd worden !!
  Huis aan huis voor de huisarts zit er niet in. Was dit Moderna vaccin niet uitermate geschikt voor ouderen ?! Het is hilarisch. Daarnaast uiteraard grote vraagtekens bij wat voor goedje erin zit, dat het geen autoritje aan kan. Dus mensen wees gewaarschuwd , na het krijgen van het Moderna vaccin kunt U beter ook niet bewegen, tja eenmaal ontdooid, je weer maar nooit.

  Geliked door 5 people

  • @Pegasus 2.0
   Als Moderna vaccin uitermate geschikt is voor ouderen, krijg ik een nare smaak. Ik denk dan aan ‘abspritzen’. Ben van vóór WO II; genoeg gehoord en gelezen.

   Geliked door 1 persoon

 3. Aan de votes te zien bovenaan de site wordt de BC steeds vaker gelezen door de statisten.
  Die vinden het niet zo leuk wat hier wordt geschreven.
  Dat maakt m’n dag weer goed.
  Mensen: wapent U zich, materieel en spiritueel!!!

  Met als belangrijkste boodschap op 3:35

  Geliked door 1 persoon

 4. Gebruik tegenwoordig jullie uiteenzettingen over deze fake pandemie, om de kudde sheeple in mijn omgeving,, ook van een niet aflatende stroom van info te voorzien, juist zoals de volksverraders en de corrupte media doet met valse cijfers, gelogen feiten en kermiswetenschap !
  Je hoeft de sheeple niet te laten geloven, dat wat je zegt de waarheid is, het is genoeg om ze te laten twijfelen, dan word hun zombieknop uitgezet en dan denken ze even voor zichzelf, beter kan je voor het moment niet verwachten.

  Like

    • We zullen de hele valse RIVM zakkenvullende club zelf moeten oppakken, net als het OMT bedriegersteam, incl. malle pietje gommers en consorten en teststraten sluiten.
     Nu gaan ze hele wijken in Rdam (Charlois) en Bergschenhoek testen om maar aan voldoende neppositieven te komen of zelfs mensen infecteren met een smerig wattenstaafje.

     Geliked door 2 people

     • Ik zag KINDEREN van onder de 8 jaar met wattenstaafjes in hun neus, tot in en aan hun hersens, t.w. het zeefbeen ofwel cribiformeplaat (een heel dun laagje cellen diep in je neus dat direct tegen de hersens ofwel het hersenweefsel aanligt). Een prima plek om je te besmetten met weet ik wat voor gore, smerige, giftige besmettelijke(?)! troep !!!

      Like

     • Mij is als kind geleerd dat die wattenstaafjes er voor zijn om je oren schoon te houden zodat je beter kunt luisteren, horen……….
      Dovemans oren…
      Alzheimer komt steeds vroeger in een mens’s leven, nog even en iedereen wordt ermee geboren.

      Like

     • @Nooitgedacht,
      Er is zelfs bewezen dat het gebruik van wattenstaafjes voor je oren niet goed is, indien je er ze te diep in duwt, om dus maar te zwijgen over de neus. Kwestie van logisch nadenken, waar het blijkbaar bij velen aan ontbreekt. Maarja, als geleerden zeggen dat het geen kwaad kan, dan is dat toch de waarheid ( zucht )

      Like

     • Weet ik Pegasus 2.0, TC,, je duwt het oorsmeer dieper in het oor met als mogelijk gevolg oorontstekingen, maar daar hebben ‘ze’ dan ook weer iets voor, etc.

      Ik voelde me als kind al niet thuis in deze wereld, het is er inmiddels niet beter op geworden.
      The Truemenshow is er kinderspel bij vergeleken met wat ik thans dagelijks aanschouw.

      Iedere ziel zit op

      een ander level

      in de evolutie.

      Het evolutionaire gat

      tussen jou en je geliefden

      kan duizenden of miljoenen

      jaren in ziele ontwikkeling zijn.

      Andere mensen wakker

      proberen te maken

      voor diepere waarheden

      kan hetzelfde zijn als een

      baby een boek leren lezen.

      Je kan anderen simpelweg

      niet meer laten begrijpen

      dan waar ze klaar voor zijn

      om te ontvangen.

      Wat je wel kan doen

      is je focussen

      op je eigen spirituele groei

      en je vibratie verhogen.

      Laat je energie het werk doen

      en beïnvloed de wereld.

      Bron: onbekend

      Like

  • Q anon is fake, en Trump gaat niemand redden. zoek operation pogo en zepher voor meer info, maar niet via YouTube. kijk daarna eens wat werk van Mark Passio, en een nieuwe wereld gaat open…..

   Like

   • @Dirk,
    Trump gaat niemand redden..
    In zijn toespraak van gisteren (vannacht) gaf hij aan tegen het gebruikte geweld te zijn, dit zijn geen ware aanhangers van hem !
    Trump weet het en heel veel meer weten dat het gebruikte geweld niet van zijn kant kwam.

    Geliked door 1 persoon

 5. Eind volgende week zitten vele van deze Landverraders in de Bak.
  Grote razzia onder de elite en hun loopjongens.
  Ik heb er een goed gevoel bij.

  Like

 6. Winnen doe je door te bedriegen . Niets valser als een poll ,98% zekere overwinning voor Hillary Clinton , meer dan 60% steun voor Joe Biden , we kennen allen de werkelijkheid , alleen bedrog en manipulatie kan de zaak nog redden .De allernieuwste polls hoe de onderdanen tegenover de lockdown staan . Volkomen fake evenals alle zogenaamde resultaten op het dashboard van Hugootje het Jongetje . Dit is ook het enige , wat hij de hele dag bekijkt te oordelen naar zijn alertheid bij de vaccinverstrekking . Trouwens wie heeft ooit beweerd , dat een bewindsman moet werken ? Daar heb je toch dienaren en onderdanen voor ? Steekpenningen ? Doe niet zo gek , man , daar is toch nooit bewijs voor ? Klokkenluiders ? Malloten toch , die er niets van snappen ! 10 jaar lang , alleen maar liegen en bedriegen , zelfs de koning en koningin geloven mijn verhalen , en jullie dan denken , dat je mij , Mark Rutte , iets wijs kan maken ? Ik maak jullie elke dag maar wat wijs en jullie trappen er elke dag weer in , hahahahahahahahahahaha !

  Geliked door 1 persoon

  • TO RIOT or NOT TO RIOT

   Eindeloos gezeur over die muur en hoe goed en geweldig die mensen waren die er aan gewerkt hebben bla bla bla……bla!

   Is dit misschien het laatste ‘klusje’ dat hij moet uitvoeren van de “Cabal” voordat de pleuris in de VS uitbreekt: Burgeroorlog zodat ze de bevolking eindelijk eens kunnen ontwapenen.

   Daarom gaat het ook zo makkelijk hier: tandeloze burgers als wij hier zijn.

   Like

 7. Aan de leugens en het bedrog komt geen eind. Deze regering moet zo snel mogelijk afgezet worden. Waarom pikt iedereen dit wanbeleid. De horeca, de mkb-ers, restaurants, enz., enz. te veel om op te noemen, allemaal direct open gaan. Hoe langer men als makke schapen alles uitvoeren wat deze onbetrouwbare en leugenachtige, hoe erger het gaat worden.

  Geliked door 2 people

  • HELEMAAL MEE EENS……open met de handel, helaas zullen de angsthazen de winkels en horeca mijden en dat zijn er helaas nog steeds veel te veel, kijk maar naar de brave mondkapjesdragers, ik ben altijd de enige in de supermarkt zonder muilkorf. De dramatische maatregelen dringen niet door. Pas als aan hun centen gekomen gaat worden, worden ze misschien een beetje wakker. Waar blijft Fuelmich, waar blijft Pieter Borger met zijn retraction paper. Mijn zus van 66, psychiatrisch patiënt, moest van de huisarts zich laten testen (sinusitis) en moest per taxi naar de teststraat à 170 €€€€ !!!!!!! taxikosten. We wonen beetje ver uit elkaar anders had ik haar gereden. Test was negatief, nou ja, whatever it may be.
   Ik word kotsberoerd van deze PLANDEMIE. Vandaag 20 Coronadoden………nooit lees je 20 kankerdoden. Waarom geen leeftijden er bij vermeld? Wanneer houdt die walgelijke berichtgeving op. En laat a.u.b. die twee IC specialisten zich niet meer met ons bemoeien en gewoon hun werk doen, de verpleging gaan bijstaan, het is toch zo druk? Overvolle IC’s (wat een leugen is).

   Geliked door 5 people

   • Retraction paper van Borger et al. is allang ingediend bij #Eurosurveillance (zeg maar het CDC vd vermaledijde corrupte EU, genaamd #ECDC). Echter verdomd EU-rosurveillance het te publiceren. Borger et al. wachten al een week of 6 nu… zij hebben dit gemeld bij Eurosurveillance maar niet of nauwelijks reactie.

    Er is zelfs recent een (door anderen geschreven) artikel aangeboden ter publicatie bij Eurosurveillance met als onderwerp dat de door de in en in corrupte #WHO verplichte RT-PCR NOG verder onderuit haalt.

    Let wel: dit is de PCR test die ten grondslag ligt aan ALLE meer dan gestoorde CoJona maatregelen (van 1,5 meter t/m vaccinatie) en de hele middenstand sloopt – en erger.

    Wij zien hier de uitrol van #VN ( EU) Agenda 2030 en The Great Reset vh #WEF.

    Ik kots inmiddels op de #SheeplePeople het nog steeds niet WILLEN zien alsook op de #MSM die meer liegen dan ooit in hun geschiedenis tevoren!

    Wake The Fuck Up, SLEEPERS, het gaat ook om de nabije toekomst van #jullie kinderen en kleinkinderen!

    Dank weer voor een prima artikel, @Admin & team deBBC!

    Geliked door 3 people

  • Horeca-ers zijn te laf om te protesteren ja 7 of 8 dec j.l. met nog geen paar honderd op het Malieveld waarbij het hun vooral ging om geld, om de vergoedingen voor hun sluiting. Weten zij veel dat al deze maatregelen zijn bedoeld om de mensen te isoleren, en geestelijk-emotioneel kapot te maken, zodat ze inieder geval NIET in opstand komen.

   Like

 8. Tis da, hé Hopster,

  Men doet het allemaal zelf, gewoon door er gehoor aan te geven, want wat als men dat niet doet?
  Wel, dan gebeurt het niet, simpel.
  Ik doe niet mee, en dus heb ik er weinig tot geen last van.
  Gaat het niet meer linksom?
  Wel ,dan maar rechtsom..

  Si tu n’a pas le droit, faire la gauche !

  Ja, tis bedroevend dit allemaal mee te moeten maken.
  De ‘baas’ zegt: niet demonstreren komende zondag op het Museumplein , OK, dan doen we het niet.
  Wat is dat voor achterlijk gedrag?
  Je wilt de ‘baas’ gaan vertellen dat je er genoeg van hebt, maar ‘baas’ verbied je dat hem te zeggen….???

  Men zegt wel eens, ‘een volk krijgt de lijder die me verdient’, wel da’s dan weer meer dan duidelijk, niet?
  Men realiseerd zich blijkbaar niet dat er zo’n 17.000.000 zijn die er meer genoeg van hebben, dus hoe is het in godsnaam mogelijk dat een handjevol ziellozen dit theater in stand kunnen houden?

  Hier in Frankrijk gaat het er anders aan toe.
  Al meer dan een jaar gaan de mensen de straat op in de grote steden.
  Parijs is zowat tot de grond toe afgebrand. Maar ja, daar hoor je niets van.
  Maar waarom gebeurt dat wel in Frankrijk en niet in Nederland?

  Ze hebben hier een avondklok van 18:00-06:00; maar weinigen die zich er iets van aantrekken, het leven gaat nagenoeg gewoon door;(Ik woon op het platteland)

  Mensen geven elkaar gewoon een hand en eventueel een knuffel erbij.
  Er is hier meer samenhorigheid, wellicht is het dat, beseffende dat je allemaal in hetzefde schuitje zit.
  Mensen lullen er ook weinig over, la vie continue.

  Ik wil het niet verheerlijken, er gebeuren net zo goed bizarre dingen hier.

  Maar een demostratieverbod zou eerder meer dan minder mensen op de been moeten brengen, what the f*ck !

  Een liedje dan maar, voor wie het wel horen wilt:

  Bon courage, Nooitgedacht.

  Geliked door 3 people

 9. EEN LOCKDOWN is totaal van de ‘domme’. LOGICA mensen!!!
  Overdag stikt het van de mensen in alle supermarkten ====== jaja en dat mag en KAN wel dus.
  En ‘s-avonds zijn er die paar mensen op straat voor hun hond of even een bezoek afleggen en dat kan dus niet want dan besmet je alles en iedereen dat KAN dus niet???? Laat me niet lachen.
  Een knappe jongen of meid die mij dat kan uitleggen! Nou en ene vanDissel of UgodieJonge zeker niet.
  🙂 🙂 ( = ha ha ).

  Like

  • @Schnijder,
   Heel makkelijk uit te leggen.
   Het virus kan klok kijken, vindt kerstboomlampjes mooi en ligt graag tussen de cadeautjes.
   Het kan reizen en houdt voornamelijk van avonduren en plakt na 20.00 uur graag op alcohol.
   Het gaat ook graag naar niet essentiële winkels om daar even lekker feest te vieren.
   Het houdt niet van politici, die smaken blijkbaar niet lekker 🤮
   Ik zal vast en zeker nog veel niet genoemd hebben.
   Alle gekheid op een stokje.
   Het slaat nergens op die avondklok, alleen al logischerwijs. Winkels eerder dicht, want dan nag men niet meer de straat op, dus meer drukte in de supermarkten !
   Avondklok of niet , wanneer mijn honden om 3 uur ‘snachts er opeens dringend uit zouden moeten, dan ga ik !

   Geliked door 1 persoon

 10. SORRY mensen . In bovenstaande reactie van mij bedoelde ik expliciet: AVONDKLOK.
  Echter voor Lockdown geldt precies hetzelfde wat ik daar gezegd heb !

  Like

 11. Avondklok in la France, behalve als je je hond moet uitlaten.
  Maar indien geen hond, mag je dus jezelf niet uitlaten.
  En wat als de hond nou eens grieperig is?
  Denk dat ik maar honden ga fokken, zou wel eens een goudmijn kunnen worden als dit theater niet gauw de gordijnen sluit.

  Like

Reacties zijn gesloten.